Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2017 04:54 - Lingard blev vellykket valgt som Manchester Uniteds bedste spiller
Автор: fodboldtrojer201617 Категория: Спорт
Прочетен: 78 Коментари: 0 Гласове:
0

I den netop afsluttede League Cup fjerde runde af kampen, Manchester United mod Swansea City, endelig 2-0 besejrede de samme ligamodstandere. Efter kampen for Manchester United hold scorede to mеl for angriberen Jesse Ellis Lingard vellykket valgt som den bedste spiller. Tilhжngere, der шnsker Billige Fodboldtrшjer , kan overveje at samle sine trшjer. Dette er fшrste gang, Jesse Ellis Lingard scorede to mеl for holdet i et enkelt spil i Manchester United.

Jesse Ellis Lingard scorede for Manchester United i henholdsvis den шvre og den anden halvdel. I den fшrste halvdel af de 21 minutter tog Jesse Ellis Lingard Marcus Rashford efter passet, indsat i modstanderens defensivlinie, og bolden skшd til mеlmеlet mеl scoring. I anden halvleg fik den tidligere Jesse Ellis Lingard Matteo Darmian"s cross Ball, et langtrжkkende hovedskud, der udvider scoren. Fodboldkampen er virkelig fantastisk, der er mange fans er Kшb Manchester United Trшje i fodboldkampen for holdet jubler.

Jesse Ellis Lingard spillede godt i Manchester United race. Vores Billige Fodboldtrшjer butik hjemmeside fortsжtter ogsе med at fokusere pе hans seneste udvikling. Det spшrgsmеl, som folk har om ham, er, om han kan fortsжtte med at spille i god stand. Men i dette spil er hans to mеl nok til at tilbagebetale hans indsats for at bevжge sig frem og tilbage mellem hans modstanders forsvar og midtbanen.